lördag, december 03, 2005

Geri försöker lappa ihop förhållandet

Enligt engelska tidningen The Mirror har före detta kryddtjejen Geri Halliwell, 33, nu återförenats med Sacha Gervasi, 39, som är pappa till barnet hon väntar. Just nu befinner de sig i George Michaels hus i Los Angeles och försöker lappa ihop förhållandet på nytt.
- Geri och Sacha är tillsammans igen och försöker få det att fungera för barnets skull, säger en vän till tidningen.

Enligt vännen verkar det dock krävas lite ansträngning från de blivande föräldrarna, då de tydligen bråkar en hel del... Men kanske kan den tillfälliga fristaden i huset vara vad som behövs. George Michael är en gammal vän till Geri som tidigare ställt upp när hon haft det jobbigt, till exempel när Spice Girls splittrades 1998. George är jätteglad över att Geri är gravid och ska inte ha tvekat en sekund med att ebjuda paret att använda hans hus.
- Han vill verkligen att de ska reda ut det för barnets skull, säger vännen.

Kanske blir det ingen flytt hem till England för Geri trots allt.

Micke Dubois hittad död

Idag minns vi Micke Dubois. Micke hittades igår kväll död i ett förråd av sin före detta sambo. Enligt uppgifter i kvällstidningarna hade han hade tagit sitt liv efter en tids depression. Efter sig lämnar han fyra barn mellan ett och femton år.

Micke Dubois blev 46 år.

Ozzy Osbourne fyller 57

Rockfarfar Ozzy Osbourne uppvaktas säkert av hustrun Sharon och sina fem barn när han idag fyller 57 år.
Grattis!

fredag, december 02, 2005

Agnes vann Idol 2005

Den lilla tjejen med den stora rösten - det blev den 17-åriga Agnes Carlsson som slutligen vann Idol 2005. Hon hade en värdig motståndare i Sebastian Karlsson, 20, från Morgongåva och det slogs rekord med en dryg miljon röster i den spännande finalen på fredagskvällen när svenska folket skulle välja sin favoritidol.
- Det känns jättebra, sa Agnes lyckligt.

Den även annars fåordiga Agnes var nästan stum när beskedet kom, men det var ingen tvekan om hur lycklig Vänersborgtjejen var. Hon strålade av glädje när hon sjöng vinnarlåten "Right here, right now" omgiven av alla säsongens medtävlande.

Agnes fick i höstas en ny chans som juryns wild card efter att hon snöpligt missade att röstas in i tävlingen av tittarna. Redan imorgon börjar inspelningen av albumet, men lite firande lär det nog bli.
- Jag ska till, vad heter det? Sturecompaniet, sa Agnes på frågan vad hon skulle göra efter sändningen.

Britney Spears går till medium

Dagens födelsedagsbarn Britney Spears har det inte så lätt nu för tiden. De nyblivna föräldrarna Britney och Kevin har haft det minst sagt jobbigt på sistone, det har rapporterats om såväl vilt festande som offentligt bråkande. Den nyblivna mamman Britney, 24, ska ha försökt övertala Kevin att söka hjälp hos en terapeut för att rädda äktenskapet - vilket han ska ha vägrat. "Sånt är för galningar. Om du vill träffa en hjärnskrynklare, kan du gå själv" ska ha varit hans reaktion.

Nu har Britney istället sökt hjälp hos ett medium, det skriver Female First.
- Hon vill veta om Kevin kommer vara trogen och om äktenskapet kommer hålla, ska en "vän" till den 24-åriga popprinsessan ha berättat för amerikansk press.

Nicole Kidman förlovad?

Enligt amerikanska TV-showen Entertainment Tonight, är Nicole Kidman, 38, och countrysångaren Keith Urban, 38, nu förlovade. Dock har inga officiella bekräftanden kommit. Ännu.

Den senaste tiden har det publicerats massor av bilder på paret, bland annat på Nicole med diamantring och Keith hållandes handen på hennes mage - vilket givetvis tolkas som att det jäser en bulle i ugnen. Nicole och Keiths firade i helgen gemensamt Thanksgiving tillsammans med sina föräldrar, vilket ytterligare spätt på spekulationerna.

Paret har omgetts av kärlekssrykten sedan i somras, men deras pressfolk har hela tiden förnekat att det är någon romans, "de är bara vänner" har det sagts. Ja, vi får väl se.

Jessica Simpson tröstas av Johnny Knoxville

Ett kraschat äktenskap kan få vem som helst att deppa ihop, då är det skönt om man har vänner som ställer upp. Särskilt om man dessutom behöver ta till advokater. Efter separationen från maken Nick Lachey söker Jessica Simspon nu tröst hos Jackass-stjärnan Johnny Knoxville. Det säger en källa i engelska Daily Star. Men det ska tydligen bara vara på vänskaplig nivå.
- Det är ingenting på gång mellan dem. Johnny är en lyckligt gift man som bara bryr sig om Jess och vad hon just nu går igenom, säger källan.

Tidigare har det sagts att separationen var gemensamt beslut. Nu kommer det rapporter om att det i själva verket var Jessica som gjorde slut. Via mejl. Inte snyggt gjort - om det är sant. Men Nick har inte heller betett sig så snyggt förstås...

Tom & Katie väntar en pojke?

Det verkar som om det är en liten pojke som växer i Katie Holmes gravida mage. I alla fall så rapporteras det nu att hon har setts handla blå bebiskläder i olika affärer i Los Angeles.
- Katie tittade inte ens på några kläder eller leksaker för flickbebisar, säger ett ögonvittne enligt The Sun Online.

Katie Holmes, 26, är gravid i sjätte månaden och det blir första gemensamma barnet tillsammans med blivande maken Tom Cruise, 43. Bröllopets sägs vara planerat till 21 oktober nästa år.

Oprah och Letterman försonades

I går gästade TV-drottningen Oprah Winfrey som planerat David lettermans "The Late Show" och den långa fejden mellan konkurrenterna tycks nu vara över.
- Det betyder mycket för mig och jag är bara så glad att du är här, ska Letterman ha sagt, skriver New York daily News.

Kate Moss rasar - Doherty erbjuds miljoner

Nästan ett år varade det bergochdalbane-liknande förhållandet mellan Kate Moss, 31 och Pete Doherty, 26. Tillsammans med Pete gick supermodellen ned sig mer och mer i drogträsket och många vänner har varit oroliga för henne och lilla dotter Lila Grace, 3. Men efter publiceringen av bilderna där hon tar kokain, tog Kate sig äntligen i kragen, hon lyckades bli fri från sitt drogberoende och idag blomstrar karriären som aldrig förr. Efter att ultimatum ställdes lovade pojkvännen Pete att även han skulle bli drogfri. En vecka stod han ut innan det gamla livet återupptogs.

Nu har Kate fått nog av den knarkande Pete och vill inte ha något mer med honom att göra. Droppen var när han häromdagen åkte fast med droger, då ska hon ha ringt och gjort slut. En gång för alla. Kate säger nu att den före detta pojkvännen bara får henne må illa.
- Det är över, Pete. Försvinn ur mitt liv. Jag vill aldrig se dig igen, ska supermodellen ha sagt, skriver den engelska tidningen The Mirror.

Men Pete verkar inte ta uppbrottet så bra och historien blir allt smutsigare. Den sårade Pete ska nu ha blivit erbjuden mycket stora summor pengar för att berätta de mest privata och intima detaljerna om förhållandet med Kate och det lär finnas en hel del att berätta... Det sägs att Pete kommer sälja historien till den som betalar mest och det talas till och med om en kommande bok. Det är inte undra på att Kate nu är rasande.
- Jag önskar att jag aldrig hade träffat honom. Han har nästan kostat mig allt. Nu är han bara ute efter att exploatera vår tid tillsammans. Det är tydligt att han inte bryr sig om mig eller har någon respekt för vårt förhållande, säger Kate enligt tidningen.

Britney och Kevin bråkar

Inte nog med att Kevin mer än gärna spenderar sin frus pengar, ryktena om Britneys knakande äktenskap fortsätter också. Idag skriver New York Post Online att Britney och Kevin nyligen bråkade för fullt på en flygresa på väg från New York till Los Angeles och att Kevin till och med tog in på hotell efter händelsen. Britney ska då ha passat på att gå ut och svänga sina lurviga tillsammans med några tjejkompisar och det ska tydligen ha varit en rejäl utekväll.

Men Britney, att festa runt på krogen löser väl inga äktenskapsproblem? Du kanske skulle behållit presenten du gav till Christina Aguilera?

Jennifer Garner och Ben Affleck fick en dotter

Jennifer Garner, 33, och Ben Affleck, 33, blev i går föräldrar till en liten dotter.
- Mamma, pappa och barn mår jättebra, har representanter för de två skådespelarna sagt i ett uttalande skriver People.

Det är både Jennifer och Bens första barn. Paret träffades under inspelningen av filmen "Daredevil" 2003, men började inte dejta förrän Jennifer separerade från dåvarande maken Scott Foley. Paret gifte sig den 29 juni i år.

Jennifer Anistons kille körde berusad?

Ett av Hollywoods hetaste par, Jennifer Aniston, 35, och Vince Vaughn, 36, blev vid lunchtid i tisdags stoppade av polisen i Arizona på väg hem från sitt Thanksgivingfirande. I bilen fanns en omisskännlig lukt av alkohol och enligt People har den lokala polisen bekräftat Vince fick göra ett utandningstest. Resultatet var under gränsen för rattfylla, men polisen rådde ändå Vince till att inte köra vidare.

Britney Spears firar 24-årsdag

Sedan monsterhiten "Baby One More Time" erövrade topplistorna världen över 1999 har Britney Spears aldrig lämnat rampljuset. Det har hunnit gå sex år sedan dess och världen har sett Britney växa upp från tonåring till vuxen kvinna. Britneys stora idol och förebild är "The Queen of Pop", Madonna, och tiden får väl utvisa om popprinsessan Britney en dag tar över tronen. Precis som idolen har Britney anammat den kabbalanska tron och man kan se det tunna, röda bandet runt hennes handled - det typiska tecknet för en kabbalah-anhängare.

2002 tog det mångåriga förhållandet med Justin Timberlake slut och när Christina Aguilera på en musikgala kom Justin lite "för nära" var bråket ett faktum. Nu verkar det dock som att de gamla väninnorna börjar hitta tillbaka till varandra igen.

18 september förra året gifte sig Britney med dansaren Kevin Federline och 14 september i år fick de första barnet, sonen Sean Preston Spears Federline. Britney är också styvmamma till Kevins tidigare barn Kori, 3, och Kaleb, 2.

Ingen har väl heller glömt Britneys ökända och rekordkorta äktenskap med barndomsvännen Jason Alexander. Paret gifte sig i Las vegas som "ett skämt" men äktenskapet annulerades snabbare än någon hann fatta vad som egentligen hände...


Grattis på 24-årsdagen Brittan!

torsdag, december 01, 2005

Nichole Richie får egen TV-serie?

Enligt Variety har Nicole Richie, 24, skrivit kontrakt med ett TV-bolag om att antingen spela in ett pilotavsnitt till en ny komediserie eller hitta en roll åt henne i en redan existerande sådan.

Beckham uppmuntrar Victorias karriär

Till skillnad mot Tom Cruise (?) så har David Beckham ingenting emot hans fru har en karriär. Men han verkar inte ha riktig koll på vad hon gör...
- Jag vill att hon jobbar, det är det hon mår bra av, hon har sin modegrej, har fotbollsspelaren sagt till en tv-kanal.

"Modegrej" var ordet sa Bull.

Dejten med Emma Andersson såld

35 200 kronor blev det vinnande budet för en dejt med Emma Andersson. Slantarna går till välgörenhet och nu hoppas vi att Emma och den (än så länge?) okände välgöraren får en trevlig kväll ihop.

Leo DiCaprio dejtar Kirsten Dunst?

Det ryktas att Titanicstjärnan Leonardo DiCaprio och Kirsten Dunst är ett par.
- De träffades förra månaden på Leos 31-årsfest och har varit ute tillsammans fler gånger efter det, säger en källa i Daily Mirror.

I så fall betyder det att det definitivt är slut mellan den 23-åriga Kirsten och Jake Gyllenhall, som har haft lite av ett "av och på-förhållande".

Leo å sin sida var i många år tillsammans med modellen Gisele Bundchen, tills paret gjorde slut för någon månad sedan. Anledningen ska ha varit hans flirtande med Sienna Miller. Som för närvarande har ett ganska ostabilt förhållande med Jude Law.

Vi har sagt det förut och säger det igen, det är rörigt i kändisarnas kärlekskarusell...

Tom Cruise & Katie Holmes har bestämt bröllopsdatum

Tom Cruise har tidigare avslöjat att han och gravida flickvännen Katie Holmes, som nu är i sjätte månaden, inte kommer gifta sig förrän bebisen är född. Nu verkar datumet vara bestämt, The Sun skriver att ceremonin kommer äga rum i Beverly Hills den 21 oktober nästa år. På gästlistan finns kända namn som David och Victoria Beckham och John Travolta.

När Christina Aguilera gifte sig nyligen bad hon gästerna att istället för presenter skänka pengar till välgörenhet. Fint gjort. Men ruskigt rika Cruise och blivande frun har istället redan nu satt upp en önskelista hos exklusiva affären Neiman Marcus. Vinglas, tallrikar och och skålar önskar de sig, enligt The Sun - som nu undrar om Nicole tog med sig allt husgeråd vid skilsmässan?

Man kan ju tycka att Tompa borde ha råd att köpa sina egna tallrikar. Men ultraljudsutrustningen som han nyligen införskaffade kanske var väldigt dyr?

Kate Moss ex greps med knark

Kate Moss dumpade nyligen pojkvännen Pete Doherty, då han redan efter en vecka gav upp sin behandling och återvände hem till London för att festa med polarna. Bli drogfri - det ska ha varit Kates ultimatum för ett fortsatt förhållande.

Men nu verkar det definitivt vara kört, den rätta viljan verkar inte riktigt finnas, om man säger så. En talesman från polisen har för tidningen The Mirrror bekräftat att de tidigt igår morse stoppade en bil som gick väl vingligt och då hittades vad som nu misstänks vara droger. Det var bara för Pete att snällt följa med till polisstaionen. Fast vad som rör sig i skallen på den killen vet man inte, för väl där så försökte Pete tydligen rulla en joint medan han väntade på att bli förhörd, enligt en källa till tidningen. Källan ska också ha hört Pete skrika att "Kate är i Sydafrika!" och "Jag kan inte fatta att jag inte är tillsammans med henne."

Men det är vi många andra som förstår. Skärpning.

Julia Roberts tjänar mest

Sedan Julia Roberts och maken Danny Moder fick sina tvillingar för ett år sedan har hon haft mammaledigt från skådespelandet. Trots det så toppar den 38-åriga skådespelerskan Hollywood Reporters lista bland de högst betalda kvinnorna i Hollywood. 20 miljoner dollar per film kammar Julia in. Julia, som fick en oscar för sin roll i "Erin Brockovich", jämförs med Tom Cruise som lyckas göra kassasuccé på kassasuccé.

Efter guldkalven Julia kommer Nicole Kidman med uppskattningsvis 16 miljoner dollar, vilket inte direkt är fy skam det heller. Reese Witherspoon och Drew Barrymore drar in 15 miljoner dollar per film och såväl Renee Zellweger, Angelina Jolie och Cameron Diaz tjänar mellan 10-15 miljoner dollar.

Julklappsbudgeten lär inte bli några problem för dem med andra ord.

Hiltons firar jul på Hawaii

Hela klanen Hilton - systrarna Paris och Nicky, mamma Kathy och pappa Rick - drar till Hawaii över julhelgen, skriver New York Post. Till nyår planerar systrarna att ställa till med en rejäl fest och vi lär både få se och höra mer om den tillställningen.

Ozzy tar hjälp av viagra

Black Sabbath- sångaren Ozzy Osbourne vill till varje pris tillfredställa frugan Sharon - varje natt. Den 56-årige rockaren tar hjälp av potenspillret Viagra och Sharon, 53, är mer än nöjd rapporterar Female First.
- Han är som en djävla kanin, är Sharons utlåtande.

Ozzy och Sharon har varit gifta sedan 1982, ett äktenskap som varit minst sagt turbulent då Ozzy haft stora problem med droger under långa perioder. Vid ett tillfälle ska han under ett rus till och med ha försökt strypa Sharon. Tillsammans har de barnen Aimee, 22, Kelly, 21, och Jack, 20, ihop. Ozzy har också två barn till från ett tidigare äktenskap, dottern Jessica och sonen Louis.

Rod Stewart blev i söndags som bekant pappa igen för sjunde gången vid 60 års ålder. Fembarnspappan Ozzy är dock inte sugen på att följa i Roddans fotspår när det gäller den biten.
- Vid 57 års ålder vill jag byta blöjor lika mycket som jag behöver ett hål i huvudet, ska Ozzy på sitt omisskännliga sätta ha uttryckt saken.

Woody Allen blir 70 idag

Woody Allen, den lille mannen med glasögonen, blir 70 år idag. Allen brukar anses tillhöra en av samtidens bästa regissörer och har både skrivit och regisserat mängder av filmer. Filmerna utspelas ofta i New York och inte sällan medverkar Allen själv, ofta som en neurotisk författare. Allen har sagt att han, som så många andra filmskapare, inspireras av Ingmar Bergman.

Woody Allen är idag gift och har två adoptivdöttrar tillsammans med den 35 år yngre Soon-Yi. Soon-Yi är adoptivdotter till Allens före detta fru Mia Farrow - som han har en biologisk son och två adoptivbarn med. Snurrigt va?

onsdag, november 30, 2005

Robbie Williams undviker Gary Barlow

Robbie Williams har enligt Female First bestämt sig för att skippa Elton Johns julbröllop den 21 december. Anledningen ska vara att före detta kollegan från Take That, Gary Barlow, ska sjunga på mottagningen.
- Förhoppningsvis så blir inte Elton upprörd, han har nyligen förlåtit Robbie för att han i sin självbiografi hävdade att Elton kidnappade och tvingade in honom på behandling, ska en källa ha sagt till Daily Star.

Nyligen kom beskedet om att Take That återförenas för en nostalgiturné nästa år. Men inte ens de 5 miljoner pund per skalle, som de rapporteras få för besväret, har övertygat Robbie att göra de andra killarna sällskap. Gary Barlow sägs ha varit mycket besviken över beslutet. För att utrycka det milt så var de inte de bästa av vänner när Robbie lämnade den populära gruppen i mitten av 90-talet, strax innan Take That splittrades. Enligt Gary har de inte pratat med varandra på tio år.

Någon som är långsint tro?

Paris Hilton goes brunette

Svårt att tänka sig Paris Hilton utan sitt blonda hår? Nu publicerar i alla fall Hello Magazine nytagna bilder på partyprinsessan med hårsvallet i kulören brunt. Fast ska vi slå vad om att det är en snabbt övergående fas?

George Michael gifter sig med pojkvännen

I England verkar det nu planeras bröllop på löpande band i kändisvärlden. När den nya lagen om partnerskap mellan homosexuella införs så är det inte bara sir Elton John som planerar bröllop. Nu avslöjar George Michael, 41, att även han och pojkvännen Kenny Goss kommer att växla ringar. De har varit ett par i nästan tio år och rustar nu för bröllop efter nyår, uppger Daily Mail.

George Michael ska ha sagt att det kommer bli en "liten, privat ceremoni", antagligen hemma i England. Popstjärnan verkar inte direkt vara lagd åt det romantiska hållet, utan säger enligt tidningen;
- Vi vill göra det, bara utifall att - man kan aldrig veta, jag kan bli överkörd av en buss och då skulle den stackars mannen inte ha något.

Inget äktenskapsförord där alltså?

TV4 visar Madonna-dokumentär

Jonas Åkerlunds Madonnadokumentär, "I'm going to tell you a secret", kommer att sändas på TV4 den 27 december. Dokumentären filmades förra året under Madonnas turné "ReInvention" och innehåller material från såväl som bakom scenen. Båda barnen Lourdes, 9, och Rocco, 5, är med i filmen liksom 37-åriga maken Guy Ritchie.

Den 47-åriga popdrottningen gjorde en liknande dokumentär redan 1991, "In bed with Madonna", som följde henne under Blond Ambition-turnén. Det är för övrigt den senaste - och enda gången - någon av hennes turnéer tagit henne till Sverige. Det är dock en helt annan Madonna vi ser i Åkerlunds film. Madonna har själv sagt att mammarollen och hennes engagemang inom Kabbalah-rörelsen har gjort att hon har mognat och förändrats som människa.

Jessica Simpson vill behålla sina pengar

När man är nyförälskad och svävar på rosa moln kan det vara svårt att tro att man efter bara några år ska gå skilda vägar - men tyvärr så slutar ju kärlekssagor ofta så. Den läxan kan bli dyrköpt för nyseparerade Jessica Simpson, hon och Nick Lachey skrev nämligen aldrig något äktenskapsförord när de gifte sig för tre år sedan. Sångerskan ska nu ha anlitat en riktig höjdare till skilsmässoadvokat, Laura Wasser, som bland annat skötte Angelina Jolies skilsmässa från Billy Bob Thornton. Allt för att skydda sina tillgångar vid bodelningen.

Och det kan komma att behövas, enligt New York Post Online så tjänade den blonda sångfågeln sisådär en 300 miljoner kronor bara förra året. Vad Lachey tjänade framgår inte, men det lär inte vara på långa vägar lika mycket...

Kate Moss pojkvän lämnade behandling

Det lät så bra, Pete Doherty var beredd att göra allt och ge upp drogerna för flickvännen Kate Moss skull. Paret ska också ha planerat att börja ett nytt liv i USA efter att Petes rehabilitering var över.

Men inget av det ser nu ut att bli av. Behandlingen skulle ha varat i fyra veckor och var ett ultimatum från Kate, men enligt The Sun så stod Pete bara ut en vecka på behandlingshemmet i Arizona. Igår kväll ska Doherty ha varit tillbaka i samma gamla kompisgäng ute i Londons nattliv.
- Kate är fruktansvärt förbannad. Hon hade hoppats att de skulle fira jul ihop, sa en vän till tidningen igår.

Kate ska nu ha sagt att hon aldrig vill se sin före detta pojkvän igen, inte så länge han använder droger i alla fall.

Christina Aguilera blir Maria Bratman?

Den 24-åriga pop-prinsessan gifte sig den 19 november med musikproducenten Jordan Bratman och enligt Female First funderar den nygifta Christina Aguilera nu på att ge upp både sitt för- och efternamn. Christinas mellannamn är Maria och det nya namnet ska i så fall bli Maria Bratman.

Billy Idol och Ben Stiller fyller jämnt

Pop-punkaren Billy Idol, en av de stora, brittiska 80-talsikonerna, fyller 50 år idag. Han delar födelsedag med amerikanske skådespelaren Ben Stiller som firar sin 40-årsdag.

...Och Elisha Cuthbert, mest känd som Jack Bauers dotter i 24, fyller 23.

Grattis!

tisdag, november 29, 2005

Emma Anderssons sällskap är till salu

Just nu kan den som är sugen på närmare kontakt med Dolce Vita-programledaren Emma Andersson förverkliga sin dröm. Det gäller bara att bjuda högst. En träff med den före detta Robinson-vinnaren auktioneras just nu ut till förmån för Cancerfondens bröstcancerforskning och i skrivande stund ligger budet på 23 200 kr.

Den som pungar ut med mest pengar får en middag tillsammans med Emma på en exklusiv restaurang i Stockholm.
- Det blir jättekul, oavsett om det är en kille eller tjej jag ska träffa. Min mamma hade bröstcancer förra året så därför vill jag att de insamlade pengarna ska gå till Cancerfonden, säger Emma Andersson på eBay.

Budgivningen avslutas 1 december klockan 14:46.

Britney ger Christina kärleksråd

Christina Aguilera tog nyligen första steget till att försonas med Britney Spears genom att skicka en presentkorg. Britney vill förstås inte vara sämre, enligt Daily Star visade hon sin goda vilja genom att återgälda gesten med en gåva. En handbok med den passande titeln "Så förblir du lyckligt gift"...

Rod Stewart har fått sitt sjunde barn

Rod Stewart, 60, har blivit pappa igen för sjunde gången. Den 34-åriga fästmön Penny Lancaster födde i förrgår en liten pojke och den nyblivna fadern är mycket lycklig och stolt, uppger Daily Snack.
- Vi kan knappt ta ögonen ifrån honom, säger Rod.

Det lilla underverket har ännu inget namn, men tidigare ska Rod ha sagt att om det blev en pojke så funderade de på att kalla honom Alistair Wallace.

Rod borde ha koll på det där med papparollen vid det här laget, då han sedan tidigare har inte mindre än sex barn. Äldst är Sarah, 41, som han fick med Susannah Boffey innan han blev känd. Med första frun Alana Hamilton har Rod dottern Kimberly, 26 och Sean, 24. Kelly Emberg är mamma till den 18-åriga dottern Ruby. Till sist har han barnen Renee, 13, och Liam, 10 tillsammans med Rachel Hunter.

Och nu en liten pojke tillsammans med Penny som han varit tillsammans i sex år. Paret planerar att gifta sig nästa år och precis som Tom Cruise så friade Rod tidigare i år i Eiffeltornet.

Simple Life fortsätter

Paris Hilton och Nicole Richie är som bekant inte de bästa vänner längre, men de kommer att fortsätta tillsammans med serien "The Simple Life" åtminstone en säsong till. Enligt en stor nyhetsbyrå har kabel-TV kanalen E! beställt tio nya avsnitt där de två överklasstjejerna ska prova på livet som traditionell hemmafru hemma hos olika familjer. Inga större förändringar i upplägget alltså.

Den fjärde säsongen kommer att heta "The Simple Life: Till Death Do Us Part" och var tänkt att börja spelas in i januari. Frågan är hur de två tjejerna ska kunna samarbeta om de inte ens pratar med varandra?
- Programmet kommer definitivt att återspegla deras förhållande, hur det nu är, när vi spelar in, har en talesman för TV-bolaget sagt.

Wham! kommer inte tillbaka

Den som hoppas på en återförening av 80-tals duon Wham! hoppas förgäves. Wham! splittrades 1986 och George Michael bara skrattar åt rykten som menar att duon ska återuppstå.
- Jag är rädd att jag inte kommer i de där små shortsen längre, skämtar den 42-åriga popstjärnan enligt Female First.

George Michael ska också ha sagt att även om han själv ville, så skulle Andrew Ridgeley aldrig gå med på att väcka liv i duon igen. Men så här års får väl de flesta sitt eventuella lystmäte tillfredställt ändå, när radiostationerna envisas med att spela duons julhit "Last Christmas" till leda...

Nick Lachey festar mera

Ny separerade Nick Lachey ödslar ingen tid på att ligga hemma i soffan och sörja det kraschade äktenskapet med Jessica Simpson. Tillsammans med polaren Peter Loftin, en kille som gjort sig snuskigt rik inom telekommunikationsbranschen, så partajade 32-åriga Nick tydligen loss rejält på en nattklubb i Miami häromkvällen. Vodka och snygga tjejer var mixen för kvällen, skriver New York Post Online och en tjej ska ha haft lite extra närkontakt med Nick.
- Hon hade stora bröst men var helt klart inte lika snygg som Jessica. Men vem är det? ska en källa ha skvallrat.

Suck.

Orup fyller 47

47 ljus blir det i tårtan idag för Thomas "Orup" Eriksson. Sedan genombrottet med "Jag blir hellre jagad av vargar" 1987 har Orup gjort massor av hits - både till sig själv och andra. Sedan några år tillbaka skriver Orup enbart för andra artister och samarbetet med Lena Philipsson visade sig vara en ren fullträff.

Mellan 1989 och 1996 var Orup gift med Sofa som idag heter Wistam, tillsammans har de sonen Kid, 13. Idag heter Orups fru Pernilla, de gifte sig 2000 och har tillsammans barnen Isidor och Charlie.

måndag, november 28, 2005

Russel Crowe drar dåliga skämt

Hetlevrade skådespelaren Russell Crowe, 39, dömdes nyligen till ett års skyddstillsyn för den uppmärksammade incidenten i somras då han tappade humöret och slängde en telefon på en hotellanställd på det exklusiva Mercer Hotel i New York. Den australiensiska skådespelaren slapp undan fängelse genom att erkänna sig skyldig till till tredje gradens överfall.

Nu kan den oscarsbelönade Crowe till och med skämta om händelsen. I lördags när Crowe agerade värd på en filmgala hemma i Australien gjorde han entré bärande på en gammal telefon och drog mer eller mindre dåliga skämt. Fast publiken var tydligen måttligt imponerad av Crowes humorinsats, tittarsiffrorna sjönk i takt med skämten rapporterar Female First.

Linda Rosing är snabbare än tryckpressarna

En ny dag innebär, som vanligt den senaste tiden, nya nyheter om Linda Rosing. Igår poserade Linda på framsidan till en av söndagsbilagorna tillsammans med Mikael Westerlund och rubriken löd "han är min nya kärlek". I verkligheten hade det som bekant redan hunnit tagit slut och Linda var tillbaka hos Fadde igen. Linda agerar snabbare än tryckpressarna hinner med helt enkelt.
- Det var sant när vi skrev det. Sedan var det inte sant när tidningen kom ut. Det är klart att det känns jobbigt, säger Aftonbladets redaktör Nicke Franchell till Resumé.

Enligt intervjun har Linda bett om ursäkt, men Franchell säger ändå att han just nu är "trött på henne"och att de framöver kommer tänka efter lite mer innan de gör något liknande. Även Linda tycks ha lärt sig något av hela den här historien. Hon och Fadde ska nu söka experthjälp hos en psykolog för att rädda sitt förhållande.

Kiera Knightley blir oscarsnominerad?

Nomineringarna till Oscarsgalan 2006 offentliggörs inte förrän 13 februari nästa år, men det hindrar inte att det redan spekuleras vilt. Premiere, en av de största amerikanska filmtidningarna ska ha lagt sitt bud på brittiska Keira Knightley, 20, som nominerad till bästa kvinnliga huvudroll för hennes insats som Lizzie Bennett i "Stolthet och Fördom".

Den 20-åriga Kiera slog igenom i den kritikerhyllade filmen "Skruva den som Beckham" och sedan dess har karriären bara gått uppåt. Nästa år kommer uppföljaren till kassasuccén "The Pirates of the Carribean" där hon återigen har sällskap av såväl Johnny Depp som Orlando Bloom.

Paris Hilton saknar sin apa

Paris Hiltons sägs vara otröstlig då hennes lilla apa, Baby Luv, har blivit omhändertagen av myndigheterna. Paris köpte apan i Las Vegas, men reglerna i Kalifornien tillåter inte henne att ha apan som husdjur - något den blonda partyprinsessan inte kände till. Men enligt källor vägrade Paris att lämna ifrån sig sin lille vän, så myndigheterna fick helt sonika åka hem till henne för att hämta apan.
- Paris älskar djur men hon är alldeles för impulsiv och köper ofta exotiska djur utan att förstå hur hon ska ta hand om dem eller vet om de är lagliga som husdjur, ska en källa ha sagt enligt Female First.

Tydligen ska Paris nyligen ha blivit förälskad i en liten känguru-unge och såg genast till att den skickades hem till henne. Men glädjen blev kortvarig då den 24-åriga hotellarvtagerskan insåg att det söta lilla djuret skulle växa upp till ett stort och våldsamt djur.

Paris sorg går säkert snart över, om inte annat kan hon väl köpa sig en hund. Fast det är klart, hon tröttnade ju på den förra...

Heather Locklear ser knappt sin man

Det ryktas att det snart elvaåriga äktenskapet mellan Heather Locklear och Richie Sambora har börjat knaka i fogarna, det skriver Daily Snack. Orsaken ska vara att den ena parten tycks jobba för mycket när den andra är ledig - och paret får helt enkelt för lite tid för varandra. Heather spelar in film och TV, medan Richie har fullt upp med Bon Jovi.
- Heather såg knappt Richie alls förra året, har en vän sagt till National Enquirer.

Heather var tidigare gift med Tommy Lee, innan han gifte sig med Pamela Andersson, och det sägs att de två har återupptagit kontakten igen. Fast bara som vänner förstås.

Heather och Richie har tillsammans den åttaåriga dottern Ava Elisabeth.

Anna-Nicole Smith blir 38

Texas-tjejen Vicky Lynn Hogan, eller Anna Nicole Smith som världen känner henne, fyller idag 38 år. Hon var toppless-dansösen som blev Playmate of the Year och modell för jeansmärket Guess. I Sverige slog hon igenom som den pin-up-liknande modellen på H&M's annonstavlor som fick karlarna att köra i diket.

Anna-Nicole är också känd för sitt eviga pendlande i vikt och kanske framförallt för sitt äktenskap med oljemiljardären J. Harward Marshall som hon gifte sig med 1994. Marshall var då 89 år. Året därefter blev Anna-Nicole världens rikaste änka och det skulle bli åratal av rättsvister om arvet mellan henne och Marshalls söner. Det har gått många turer, men just nu ser det ut som att Anna-Nicole kommer att gå tomhänt, bland annat ska hennes egna släktingar ha vittnat emot henne och sagt att hon bara var ute efter pengarna.

söndag, november 27, 2005

Madonnas dotter är mamma upp i dagen

Äpplet faller inte långt från trädet brukar det heta. Alla som har sett bilder på Madonna som liten, vet att nioåriga dottern Lourdes utseendemässigt är en riktig kopia av sin mor. Lola, som hon kallas, rapporteras dessutom ha ärvt sin mammas sång- och danstalanger.

Ibland ställs frågan om vem som ska axla manteln när Madonna en dag bestämmer sig för att abdikera som popdrottning. Kanske är det inte helt omöjligt att blir hennes egen dotter som tar över tronen? Enligt the Daily Mail säger Madonna att både Lourdes och Rocco kan visa sig ha en framtid som artister.
- De är båda väldigt musikaliska. Lola är väldigt musikalisk, hon sjunger rätt bra. Och hon är en fantastisk ballerina, ska popdrottningen ha sagt i en TV-intervju.

Tidigare har det sagts att Madonna förbjuder sina barn att titta på TV. Men bio går i alla fall bra, Madonna och Lourdes hade nyligen en mor och dotter-dejt och passade på att gå på premiären av senaste Harry Potter-filmen. Och trots att hon har en av världens mest kända mammor så imponeras Lourdes av sina idoler, precis som vilket annat barn som helst.
- Mitt i filmen var hon tvungen att gå på toaletten, Hermione var där och tvättade händerna och Lola bokstavligen tappade hakan! avslöjar Madonna.

Lourdes är Madonnas dotter från förhållandet med Carlos Leon. Med maken Guy Ritchie har hon femårige sonen Rocco. På 80-talet var Madonna under några år gift med skådespelaren Sean Penn, men paret fick aldrig några barn tillsammans.

Idol-Sebastian toppar innelistan

Varje vecka listar Stureplans chefredaktör Alex Schulman de tio hetaste personerna på Innelistan. Denna vecka toppar Sebastian Karlsson, den 20-åriga idolkillen från Morgongåva som snabbt blev tittarnas favorit.

"Basse" har synts flitigt i vimlet sedan han gjorde debut som Idols egen rockkille i höstas, bland annat har han setts kramandes med Big Brother-Elita och så sent som i veckan fick han tillsägelse att dra ned på festandet för sångens skull. Det har också ryktats om en spirande romans med den värsta rivalen i tävlingen, Agnes, 17, något de såklart förnekade.

Cameron Diaz skyr uppmärksamheten

Cameron Diaz, 33, vill hålla sitt förhållande med Justin Timberlake, 24, så långt borta från pressen som möjligt och hon är definitivt inte intresserad av att göra några hemma hos-reportage.
- Justin och jag måste hålla det för oss själva, privata saker, annars blir vi galna, säger Cameron enligt Female First.

Som så många andra stjärnor säger Cameron att hon hatar all uppmärksamhet, helst skulle hon vilja kunna gå runt bland folk utan att bli igenkänd.

Cameron och Britney Spears före detta kille Justin har varit ett par i över två år nu och det har ryktats om att Justins mamma inte är riktigt nöjd med att sonen är tillsammans med en tio år äldre kvinna... Vilken annan mamma som helst skulle väl vara överlycklig över en sådan svärdotter? Vacker, talangfull, framgångsrik OCH rolig på samma gång!

Madonna tar rekord

Madonnas singel "Hung Up" har klättrat till sjunde plats på Billboardlistan. Det blir popikonens 36:e topp tio-placering, en bedrift som bara Elvis Presley lyckats med tidigare. Redan innan hade hon rekordet för flest topp 40-placeringar bland kvinnliga soloartister - och med "Hung Up" har hon haft inte mindre än 45 stycken.

Senaste albumet "Confessions On a Dancefloor" gick direkt upp på albumlistans förstaplats. Tidigare har Madonnas album "Like a Virgin", "True Blue", "Like a Prayer", "Music", och "American Life" också toppat listan.

Linda och Fadde vill kämpa

Få orsakar så många löpsedlar och rubriker som poker-Sveriges nya hjärter dam, Linda Rosing. Och vändningarna i 31-åriga Lindas kärleksliv är som bekant snabbare än kvällstidningarnas tryckpressar hinner med, precis som i ett parti poker verkar vad som helst kunna hända.

För bara några dagar sedan var det pokerproffset Mikael Westerlund som gällde. Knappt hade Linda och Mikael hunnit träffats förrän de började planera sin kommande framtid ihop. Det talades om kärlek vid första ögonkastet och om att följa sitt hjärta. Ut med Fadde och in med Mikael alltså. Men Sveriges mest kända vaktchef måste ha suttit med trumf på hand och Linda insåg snart var hon egentligen hade sitt hjärta någonstans. Det senaste givet är att Linda och Fadde har insett att de är de två som hör ihop, trots allt. Och de vill verkligen få förhållandet att fungera.
- Vi måste tala med en psykolog och jobba med vår relation. Jag tycker inte att vi bara kan ge upp, vi måste kämpa, säger Linda till Expressen.

Nu ska de båda flytta tillbaka till villan i Enskede och satsa allt på varandra igen. Kanske blir det bröllop så småningom.
- Sagan om Linda och Fadde kunde inte sluta på det sättet som det höll på att göra, säger Fadde i tidningen.

Matt Damon är miljövän

Matt Damon kör numera miljövänligt. Precis som kollegorna Tom Hanks och Leonardo DiCaprio har han bytt till hybridbil, en bil som delvis går på el. Men enligt Female First så är det först och främst lägre bränslekostnader - inte att rädda miljön - som lockar för Matt.
- Dom här bilarna är minst lika bra, de är lika snabba och de drar mindre bensin, så jag förstår inte varför inte alla kör sådana, ska stjärnan ha sagt.

Två flugor i en smäll alltså.

Bruce Lee skulle ha fyllt 65

Om Bruce Lee hade levat hade han idag firat sin 65-årsdag. Den kinesisk-amerikanske kampsportexperten och skådespelaren var en stor orsak till Kung Fu-filmernas otroliga populariet på 60- och 70-talet. Bruce Lee hittades död, endast 33 år gammal, den 20 juli 1973 i Hongkong och man tror att dödsorsaken var hjärnblödning.

Också sonen Brandon Lee dog tragiskt vid unga år, han var bara 28 år gammal när han av en olyckshändelse blev träffad av en riktig kula vid inspelningen av "The Crow" 1993 . Far och son ligger idag begravda sida vid sida på kyrkogården Lake View i Seattle.